DE CALL CENTER BUSINESS IS PEOPLE BUSINESS........
Wij stellen daarom alles in het werk om de beste medewerkers te werven met de juiste competenties.


Steeds meer bedrijven erkennen de essenties van kwaliteit in klantcontact, kwaliteit en performance staan bij DP Services Contact Center daarom hoog in het vaandel, en hier maken we onze medewerkers ook bewust van.

Het verschil in Klantcontact wordt gemaakt door mensen. DP Services Contact Center investeert daarom in haar medewerkers door opleidings- en ontwikkelmogelijkheden aan te bieden. Wij geloven dat elke mens het in zich heeft om te kunnen excelleren. Daarom stimuleren wij iedere medewerker om zich te ontwikkelen binnen de mogelijkheden, maar vooral ook om zichzelf te zijn. De medewerkers van ons offshore Nederlandstalige callcenter te Marokko, werven we direct uit Nederland of Vlaanderen. Het betreft hierbij mensen die in Nederland geboren en getogen zijn en om verschillende redenen ervoor kiezen om een uitdaging aan te gaan in Marokko. DP Services Contact Center voorziet voor deze mensen in een professionele werkomgeving.

Ons wervingsbeleid is er op gericht om mensen aan te nemen die ruime ervaring hebben opgedaan binnen de callcenter branche in Nederland. Zo garanderen wij altijd het taal en kwaliteitsniveau, maar ook cultuurkennis en belevingsvermogen. DP Services Contact Center kent een open en professionele werksfeer. Onze medewerkers worden geacht om zich pro-actief, flexibel en oplossingsgericht op te stellen, en dit altijd gepaard met een dosis enthousiasme en vriendelijkheid.
De kwaliteit van het door dit team uitgevoerde werk wordt erkend door onze vaste klanten die ons bij andere partners aanbevelen.

Contact

DP Services Contact Center
PB 90013
90000 Tanger, Marokko

Tel: +212-664393566 
E-mail: info@dpservices.eu