Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.

Wilt u uw inkomende klantcontacten zo efficiënt, vriendelijk en doelgericht afgerond hebben? Wij hebben een uitstekende blik en grip op de uitdagingen rondom inbound klantcontact. Wij leiden daarbij massaal klantcontact in goede banen. Door onze kosteneffectieve turnkey oplossing profiteert u hiervan optimaal, zonder investeringen vooraf.

 

Een goed geoliede inbound customer contact operatie is gestoeld op een aantal aspecten:

 

klantenservices medewerkers

De ideale klantenservice medewerker is vriendelijk en communicatief vaardig. Hij is moeiteloos in staat om via de juiste vragen door te dringen tot de kernvraag en kan deze vervolgens helder samenvatten. De ideale klantenservice medewerker heeft het als persoonlijke missie om elke klant naar volle tevredenheid te helpen. Hij interacteert daarbij realtime met de verschillende bedrijfssystemen en is in staat om een uitstekende balans te houden met de bedrijfsmatige targets.

 

Proces, planning en management

Onze visie van de ideale klantenservice is het op een zo’n efficiënte en effectieve manier inzetten van mensen en middelen.  Dit vraagt om een systematische planning voor de langere en kortere termijn. Daarnaast zal er dagelijks continue kort geschakeld moeten worden om de operatie af te stemmen op het aanbod klantcontact. DP Services is ervaren op gebied van proces, planning en management.

 

Training, coaching en kwaliteit

Wij begrijpen de uitdagingen rondom kwaliteit en maken dit aspect meetbaar. Door middel van bewezen coaching strategieën zijn we in staat om de kwaliteit op de juiste manier aan te sturen en op het gewenste niveau te houden.

 

 

Vanuit bovengenoemde aspecten leveren wij inbound services toegespitst op de onderstaande uitwerkingen:

 

Klantenservice

Wij verwerken grote hoeveelheden klantcontact af, desgewenst in verschillende contactkanalen. Of het nu gaat om: telefonie, e-mail, chat, social media of post. DP Services is de specialist voor de afhandeling van al deze kanalen. Wij stemmen daarbij de klantenservice af op de doelstellingen van uw bedrijf en leven ons in uw succesfactoren, producten en unieke verhaal. Hierdoor kunt u ons beschouwen als een verlengstuk van uw organisatie.

 

Helpdesk

Onze technische medewerkers zijn goed in staat om uw 1e en 2e lijns technische vragen te beantwoorden.

 

Sales

Voor organisaties met veel verkoopvragen, zoals de (online) retail, is onze sales oplossing van grote waarde. In onze inbound sales oplossing verwerken wij elementen van outbound sales met behoud van de servicementaliteit. Door de inzet van de juiste medewerkers, juiste coaching en aansturing worden de voorwaarden vervuld voor een succesvolle inbound sales operatie.

Contact

DP Services
PB 90013
90000 Tanger, Marokko

Tel: +212-664393566 
E-mail: info@dpservices.eu