Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.

Voor bedrijven die een grote klantengroep bedienen is een optimale klantenservice van groot belang. Klanten zijn daarbij gewend geraakt om via verschillende kanalen contact op te nemen met bedrijven en organisaties. Afhankelijk van de situatie en voorkeur van de klant kan het contact plaatsvinden via telefoon, e-mail, chat, social media. Bent u op zoek naar een tijdelijke capaciteitsverhoging of een vaste partner in uw klantcontact? In beide gevallen is DP Services een geschikte partner voor de optimale afhandeling van uw klantcontact.

 

Binnen een klantenservice komen verschillende zaken samen. Belangrijk daarbij is de snelheid van de afhandeling van de klantvragen op bevredigende wijze. Dit is verschillend per contactmedium. Dit vraagt om een doordachte inrichting op vlak van de inzet van medewerkers en middelen. Wij zijn daarbij altijd op zoek naar de optimale balans en kosteneffectiviteit. Door onze nearshore locatie ten opzichte van Nederland en België zijn we in staat om u een structurele kostenreductie te bieden tegen dezelfde inzet van personeel en middelen.

Ons personeel heeft langdurig ervaring met klantcontact en is geselecteerd en getraind op basis van de juiste competenties. Om de kwaliteit hoog te houden, werken we bovendien met vaste kwaliteitssystemen. Bij het outsourcen van uw klantenservice aan DP Services profiteer u optimaal van onze investeringen in personeel, processen en middelen.

Bij outsourcing vormen wij een verlengstuk van uw organisatie. Dit betekent dat wij ons verdiepen en gebruiken maken van uw bedrijfssystemen, werkinstructies en bestaand bedrijfsproces. Ook wordt er veel ingezet om de medewerkers het gevoel te geven dat ze daadwerkelijk onderdeel zijn van uw organisatie. Het doel is een positieve uitstraling richting uw klanten en enthousiasme jegens uw bedrijf.

Contact

DP Services
PB 90013
90000 Tanger, Marokko

Tel: +212-664393566 
E-mail: info@dpservices.eu