Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.

Naast outbound sales bieden wij ook inbound sales. Dit manifesteert zich in de vorm van een informatie- en verkooplijn met desgewenst ruime openingsuren. Onze verkoopgerichte medewerkers beantwoorden op overtuigende wijze de vragen van uw potentiële klanten en behalen vervolgens voor u een maximale conversie. Inbound telefonische klantenwerving ontleent zich ook prima voor de responsopvang naar aanleiding van een marketingcampagne.

Het verschil tussen een normale klantenservice en een sales gerichte klantenservice zit voornamelijk in het type medewerkers. Bij een salesdesk zijn de medewerkers wat assertiever en commerciëler ingericht. Daarbij werken we ook met targets om er voor te zorgen dat er een optimale conversie bereikt wordt.

Wij geloven dat succesvolle verkoop sterk samenhangt met een goede verkoopsfeer. Een dergelijke sfeer betekent bij ons enthousiasme, toewijding, ambitie, creativiteit en drive! Wij zorgen ervoor dat binnen de salesteams deze sfeer constant heerst. Dit doen we onder andere door gerichte werving en selectie, training en coaching en door middel van leuke acties en bonussen. Naast een goede verkoopsfeer richten we ons ook sterk op verkooptechnieken, -methodieken, kwaliteitsbeheer en de inzet van de juiste technologie.

Contact

DP Services
PB 90013
90000 Tanger, Marokko

Tel: +212-664393566 
E-mail: info@dpservices.eu