DP Services Contact Center benadert telefonisch zowel consumenten (B2C) alsook bedrijven (B2B). Dit kan gaan om marktonderzoek maar ook om direct sales, het genereren van kansrijke leads, retentie of het maken van sales afspraken.

Wij bieden u een schaalbare oplossing die perfect afgestemd kan worden op uw huidige en toekomstige behoefte. U profiteert daarbij van onze geavanceerde contact center infrastructuur en ervaren personeel. Daarnaast bieden wij onze diensten 30% tot 50% goedkoper aan dan vergelijkbare aanbieders in Nederland. Dit komt omdat wij werken vanuit een offshore locatie in Marokko met Nederlandstalig personeel.

Lees hieronder meer over onze specifieke oplossingen:

 

Marktonderzoek / Tevredenheidsonderzoeken

De juiste kennis hebben over de markt is vandaag de dag van groot belang voor alle bedrijven. Telefonisch marktonderzoek is een zeer geschikt medium waarbij door te vragen op een snelle en kwantitatieve wijze een duidelijk beeld kan worden gecreëerd over de behoeften, meningen en opvattingen van uw doelgroep. Ons personeel is behendig in het uitvoeren van professioneel marktonderzoek. Daarbij wordt er veel aandacht geschonken aan de benadering en wijze van vraagstelling.

 

Direct sales / Telemarketing

U wilt uw doelgroep pro-actief benaderen met een interessant commercieel aanbod? Met ons enthousiaste sales team is DP Services Contact Center de aangewezen partner hiervoor. Door onze adaptieve werkwijze stemmen wij onze benadering altijd af op de doelgroep én op het individu. Ons streven is om de boodschap zo positief, duidelijk en aangenaam over te brengen aan de consument. Dit doen wij zonder ons uiteindelijke doel uit het oog te verliezen.

 

Afsrpaken maken

Is uw wens om nieuwe klanten te werven en uw omzet te vergroten? Het maken van gekwalificeerd afspraken is een essentieel element voor de ontwikkeling van uw omzet. Boven alles is het maken van afspraken zeer belangrijk voor ondernemingen die hun omzet willen verhogen. Het maken van afspraken betekent uw klantportefeuille vergroten, wat dus ook positieve gevolgen zal hebben op uw merknaam en reputatie.

 

Retentie / Win-back acties

Het gedrag van consumenten is aan allerlei factoren onderhevig en verandert continu. Het behoud van de bestaande klantengroep is dan ook zeer belangrijk. Wij bieden een effectieve aanpak waarbij we uw retentiedoelgroep op overtuigende wijze kunnen benaderen en behouden.

 

Leadgeneratie

Voor de B2B markt blijft leadgeneratie een belangrijk onderdeel van het sales proces. Door uw leadgeneratie uit te besteden aan DP Services Contact Center kunnen uw sales medewerkers zich richten op het echte werk, het sluiten van deals. Door onze kwalitatieve inzet voorzien wij uw medewerkers van een goedgevulde en kansrijke agenda.

 

Database verrijking

Database verrijken is een van de meest relevante technieken voor het optimaliseren van de kwaliteit van uw klantendatabases, om als gevolg de efficiëntie van prospectiecampagnes te verbeteren. Outsourcing van Database verrijking aan DP Services Contact Center, zal u toelaten om de bereikbaarheid van uw prospects te verbeteren, conversiegraden te optimaliseren door middel van actualiseringproces, validatie en verrijking van klantgegevens.

Contact

DP Services Contact Center
PB 90013
90000 Tanger, Marokko

Tel: +212-664393566 
E-mail: info@dpservices.eu