Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.

Verschillende redenen kunnen ertoe leiden dat u uw verkoopactiviteiten wilt uitbesteden. Wij zijn daarvoor de aangewezen partner op gebied van telefonische verkoop.

 

Wij geloven dat succesvolle verkoop staat of valt bij een goede verkoopsfeer en verkoopmethode. Een goede verkoopsfeer betekent bij ons enthousiasme, ambitie en drive! Wij zorgen ervoor dat binnen onze salesteams deze sfeer constant heerst. Dit doen we onder andere door gerichte werving en selectie, training en coaching en door middel van leuke acties en bonussen. Naast een goede verkoopsfeer zijn de juiste methoden van belang om met zo min mogelijk weerstand het juiste resultaat te behalen.

DP Services is gewend om te werken met duidelijke targets. Dit doen wij op een uiterst kwalitatieve en correcte wijze. Onze insteek daarbij is om uw prospects een positieve beleving te geven van uw merk. Dit vraagt om tact, inlevingsvermogen en boven alles een goed luistervermogen.

Bij outbound telefonische klantenwerving maken wij gebruik van efficiënte technologie. Tot de mogelijkheden behoren preview, progressive en predictive dialing. Daarnaast kunnen wij rechtsgeldige geluidsopnames maken van de verkoop en bieden wij tevens uitgebreide oplossingen op gebied van CRM.

Contact

DP Services
PB 90013
90000 Tanger, Marokko

Tel: +212-664393566 
E-mail: info@dpservices.eu