Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.

LEADGENERATIE

Door de leadgeneratie uit te besteden aan DP Services kan uw salesteam zich optimaal richten op het sluiten van deals. DP Services heeft uitstekende ervaring wanneer het uitkomt op het verrichten van cold calling in de zakelijke sector. Het doel van leadgeneratie is om prospects te kwalificeren en om kansrijke afspraken in te plannen voor uw sales medewerkers.


DATABASE VERRIJKING
Database verrijken is een van de meest relevante technieken voor het optimaliseren van de kwaliteit van uw klantendatabases, om als gevolg de efficiëntie van prospectiecampagnes te verbeteren. Outsourcing van Database verrijking aan DP Services, zal u toelaten om de bereikbaarheid van uw prospects te verbeteren, conversiegraden te optimaliseren door middel van actualiseringproces, validatie en verrijking van klantgegevens. Onze expertise:
• Actualisering van databases
• Validatie en verrijking van informatie
• Kwalificatie van contacten
• Optimalisering van verwerkingsbestanden

Onze medewerkers zijn getraind in de zakelijke etiquette en worden speciaal geselecteerd op professionaliteit en telefonische uitstraling. Door onze eisen op het vlak van opleidingsniveau zijn onze agents bovendien in staat om complexe proposities en markten te begrijpen om op basis daarvan op niveau uw prospects te benaderen.

Indien gewenst kan DP Services zich volledig inpassen binnen uw sales processen en systemen.

Contact

DP Services
PB 90013
90000 Tanger, Marokko

Tel: +212-664393566 
E-mail: info@dpservices.eu