Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.

Bij telefonisch (markt)onderzoek worden consumenten en/of bedrijven telefonisch benaderd waarbij er gedurende het gesprek een enquête wordt afgelegd. De gegevens worden vastgelegd in het systeem en zo wordt u voorzien van belangrijke kwantitatieve gegevens.

 

Onze telefonische enquêteurs zijn geselecteerd en getraind op de juiste vaardigheden die nodig zijn voor deze taak. Zo wordt er veel aandacht besteed aan zaken zoals formulering, neutraliteit en het niet suggereren.
DP Services is in staat om uw telemarketing activiteiten zoals: tevredenheidonderzoeken, marktonderzoeken en opinieonderzoeken geheel of deels over te nemen tegen zeer concurrerende tarieven.

Telefonisch (markt)onderzoek is zeer geschikt voor het meten van zaken zoals klanttevredenheid, campagne effecten, behoeften, imago, naamsbekendheid en medewerkertevredenheid. Het wordt meestal ingezet voor specifieke doelgroepen die niet of moeilijk bereikbaar zijn via internet, of doelgroepen die een voorkeur geven aan persoonlijk contact. Daarnaast is deze vorm van onderzoek ook geschikt voor het vergaren van argumenten en motiveringen om daar vervolgens specifieker op door te vragen (kwalitatief onderzoek). Een uitgebreidere toelichting op een antwoord is namelijk telefonisch gemakkelijker..

Contact

DP Services
PB 90013
90000 Tanger, Marokko

Tel: +212-664393566 
E-mail: info@dpservices.eu