Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.

Het werven van nieuwe klanten is 5 tot 9 keer duurder dan het behouden en uitbouwen van bestaande klanten en relaties. Door een grote toename in aanbieders en aanbiedingen zijn klanten bovendien sneller geneigd over te stappen. Dit vraagt om een specifieke aanpak om op effectieve wijze de klantrelatie te optimaliseren. Binnen deze aanpak is telefonische retentie vaak een zeer uitstekend middel.

 

Door middel van telefonische retentie worden klanten die hun opzegging kenbaar hebben gemaakt benaderd. Tijdens het gesprek wordt met de klant besproken welke redenen ten grondslag lagen aan zijn of haar beslissing. Afhankelijk van de situatie zal de agent vervolgens de klant een interessant aanbod doen waarbij de klant wordt gevraagd af te zien van de opzegging. Door deze aanpak kan een significante gedeelte van de opzeggers alsnog bewogen worden om niet op te zeggen.

Bij klanten die al reeds zijn overgestapt naar een andere aanbieder bestaat de mogelijkheid om een Winback actie in te zetten. Daarbij worden deze klanten alsnog bewogen om uw diensten af te nemen.

DP services analyseert uw klant problematieken en begeleidt u in de uitvoering en de ontwikkeling van persoonlijke klantbinding strategieën, dit doen we door de focus te leggen op creativiteit, begrip en aandacht te tonen om steeds beter te voldoen aan de behoeften van uw klanten en hun verwachtingen te overtreffen. DP Services kan samen met u de effectiviteit van uw campagnes optimaliseren, uw reputatie verder uitbouwen, en de huidige klantrelatie versterken doormiddel van het aantal verlengingen van contracten of abonnementen te vergroten.

Contact

DP Services
PB 90013
90000 Tanger, Marokko

Tel: +212-664393566 
E-mail: info@dpservices.eu