Onze services

Maak kennis met de diensten van DP Services Contact Center. Onze dienst is gericht op het contact met de klant. Onze missie is de bereikbaarheid en het contact voor onze klanten te optimaliseren. Wij gebruiken verschillende middelen om het proces kosteneffectiever en efficiënter te maken met behoud van kwaliteit.

Onze diensten zijn voornamelijk gericht op de distributie van klantencontacten in de inkomende en uitgaande sector. Wij zijn vertrouwd met en ervaren in verschillende contactkanalen zoals telefonie, e-mail, chat en sociale media. Ons geavanceerde communicatieplatform biedt dan ook alle mogelijkheden en kan perfect in uw bestaande infrastructuur worden geïntegreerd.

Wij hebben altijd onze jarenlange ervaring op het gebied van klantencontact ter beschikking van onze klanten gesteld om het maximale te bereiken. Dit gaat altijd gepaard met een hoog niveau van dienstverlening waarbij de unieke behoeften van uw bedrijf onze enige zorg zijn.

Wij verlenen onze diensten op afstand vanuit een offshore locatie in Marokko. Door de lage loonkosten kunnen wij onze klanten structurele productiekosten aanbieden in vergelijking met soortgelijke bedrijven in Franssprekende landen. U zult er uiteindelijk de vruchten van plukken. Wij werken ook met ons personeel aan het begrijpen en kennen van de Franse mentaliteit.

Laten we aan de reis beginnen.

Ben je klaar om verder te gaan?

×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!