OUTBOUND

icon

Marktonderzoek / Tevredenheidsonderzoek

Vandaag de dag is het voor alle ondernemingen van essentieel belang om een juiste kennis van de markt te hebben. Telefonisch marktonderzoek is een zeer geschikte manier om snel een kwalitatief beeld te krijgen van de behoeften, meningen en standpunten van uw doelgroep. Ons personeel is zeer bedreven in het uitvoeren van professioneel marktonderzoek. Voorts wordt veel aandacht besteed aan de aanpak en de manier van ondervragen.

icon

Directe verkoop / Telemarketing

Wilt u uw doelgroep proactief benaderen met een interessant commercieel aanbod? Met zijn enthousiaste verkoopteam is DP Services Contact Center uw ideale partner. Dankzij onze adaptieve methode passen wij onze aanpak steeds aan de doelgroep en het individu aan. Ons doel is een zeer positieve, duidelijke en aangename boodschap over te brengen aan de consument. We doen dit zonder ons uiteindelijke doel uit het oog te verliezen.

icon

Afspraak maken

U wilt nieuwe klanten winnen en uw omzet verhogen? Het maken van gekwalificeerde afspraken is een essentieel element voor de ontwikkeling van uw omzet. In de eerste plaats moet u weten dat het maken van afspraken zeer belangrijk is voor bedrijven die hun omzet willen verhogen, omdat het maken van afspraken u in staat zal stellen uw aantal klanten te verhogen, wat direct uw merknaam en uw reputatie betekent.

icon

Retentie / Win-back

Het gedrag van de consument is onderhevig aan vele factoren en verandert voortdurend. Het behoud van de bestaande klantengroep is derhalve van groot belang. Wij bieden een effectieve aanpak waarmee wij uw retentiedoelgroep op een overtuigende manier kunnen benaderen en aan ons binden.

icon

Loodgeneratie

Het genereren van leads blijft een belangrijk onderdeel van het verkoopproces voor de B2B-markt. Door uw leadgeneratie toe te vertrouwen aan DP Services Contact Center, kunnen uw verkoopmedewerkers zich concentreren op het echte werk, namelijk het sluiten van de verkoop. Dankzij onze kwaliteitsverbintenis bieden wij uw werknemers een volledige en veelbelovende agenda.

icon

Dossier kwalificatie

Bestandskwalificatie is een van de meest relevante technieken om de kwaliteit van klantendatabases te optimaliseren en zo de doeltreffendheid van prospectiecampagnes te verbeteren. Door de bestandskwalificatie uit te besteden via het DP Services Contact Center kunt u de bereikbaarheid van uw prospects verbeteren en de conversieratio optimaliseren dankzij de actualisering, validering en verrijking van de klantgegevens.

×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!