ONZE AANPAK

icon

Aanbestedingen | Onshore en Offshore

De aanbestedingsfase is een niet-bindende fase. Bovendien geven wij u waardevol advies en de mogelijkheid u op de juiste manier naar onze oplossingen te leiden. Vervolgens maken wij een inventarisatie en analyse van uw behoeften. Op basis hiervan kunnen wij u een duidelijk aanbod doen. Wij besteden veel aandacht aan de wederzijdse strategische afstemming, wij houden in onze oplossingen rekening met de structuur en cultuur van uw bedrijf. De aanbestedingsfase kan zowel onshore als offshore zijn.

icon

Evaluatie | Onshore en Offshore

In het kader van de verbetering van onze diensten besteden wij altijd veel aandacht aan evaluatie. Daarom zal er tijdens de operationele fase een constante benchmark-evaluatie plaatsvinden om waar nodig bij te sturen en beter te richten.

icon

Uitvoering Onshore en Offshore

Zodra de bestelling is bevestigd, volgt de uitvoeringsfase. Deze fase vindt zowel onshore als offshore plaats. Deze fase wordt door twee dingen gekenmerkt: de overgang en het operationele ontwerp. In de overgangsfase gaat het vooral om kennisoverdracht en coördinatie van processen en systemen. Tijdens het operationeel ontwerp ligt de nadruk op systemen, personeel en werkinstructies. Dit is een voorbereidende fase die aan de start van het project voorafgaat.

icon

Operationeel | Onshore en Offshore

Het project begint op de afgesproken datum. Vanaf dat moment is de projectmanager uw aanspreekpunt voor alle operationele zaken. Deze fase is dan gebaseerd op de volgende pijlers:

-Team leiderschap en supervisie
-Verkeerscontrole
-Kwaliteitsmanagement
-Prestatiemanagement
-Kennisbeheer
-Workforce Management
-Opleiding en Coaching

×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!