Bel receptie

icon

Klantendienst Medewerkers

De ideale klantendienstmedewerker is vriendelijk en communicatief. Hij of zij is in staat om, door het stellen van de juiste vragen, de fundamentele kwestie gemakkelijk te identificeren en deze vervolgens duidelijk samen te vatten. De ideale klantendienstmedewerker heeft een persoonlijke missie om elke klant op een bevredigende manier te helpen. Hij interageert in real time met de verschillende systemen van de onderneming, en is in staat een uitstekend evenwicht te bewaren met de bedrijfsdoelstellingen.

icon

Processen, planning en beheer

Onze visie op de ideale klantendienst is de efficiënte en doelgerichte inzet van mensen en middelen. Dit vereist een systematische planning op lange en korte termijn. Bovendien moet de operatie voortdurend worden afgestemd op het dagelijkse aanbod aan klantencontacten. DP Services Contact Center is ervaren in proces, planning en management.

icon

Coaching en kwaliteitsopleiding

Wij begrijpen de uitdagingen van kwaliteit en maken het meetbaar. Door middel van beproefde coachingstrategieën zijn wij in staat de kwaliteit perfect te beheren en op het gewenste niveau te handhaven.

Op basis van de bovenstaande aspecten leveren wij de volgende resultaatgerichte inbound diensten
icon

Klantenservice

Wij behandelen een groot aantal klantencontacten, en op verzoek in verschillende contactkanalen. Of het nu per telefoon, e-mail, chat, social media of post is, DP Services Contact Center is de specialist in het beheer van al deze kanalen. Wij stemmen de klantenservice af op de doelstellingen van uw bedrijf en zetten uw succesfactoren, producten en een uniek verhaal om in actie. U kunt ons dus beschouwen als een verlengstuk van uw organisatie.

icon

Helpdesk

Onze technische staf is perfect in staat om uw 1e en 2e lijns technische vragen te beantwoorden.

icon

Telesales

Onze verkoopoplossing is van grote waarde voor organisaties die veel verkoopvraagstukken hebben, zoals retail (online). In onze verkoopoplossing handhaven wij de servicementaliteit door zowel inkomende als uitgaande verkoopelementen te behandelen. Door de inzet van competente medewerkers, perfecte coaching en goed management wordt aan alle voorwaarden voor een succesvolle verkoopoperatie voldaan.

×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!