Telesales (OUTBOUND)

Er zijn verschillende redenen die ertoe kunnen leiden dat u uw verkoopactiviteiten uitbesteedt. Wij zijn dan ook de perfecte partner van de telefoonverkoop.

Verkoopsucces ontstaat of wordt bereikt door een goede werkwijze en een goede verkoopsfeer. Een goede verkoopsfeer betekent enthousiasme, ambitie en dynamiek! Wij zorgen ervoor dat deze sfeer permanent heerst binnen onze verkoopteams. Dit bereiken we onder andere door gerichte werving en selectie, training en coaching, en leuke activiteiten en bonussen, naast een goede verkoopsfeer zijn de juiste methoden belangrijk om, met een zo min mogelijk weerstand, het juiste resultaat te behalen.

DP Services Contact Center is gewend om met duidelijke doelen te werken. Dit doen we op een zeer kwalitatieve en correcte manier. Onze aanpak hier is om uw prospects een positieve ervaring van uw merk te geven. Dit vereist tact, inlevingsvermogen en vooral een goed vermogen om te luisteren.

Voor het telefonisch werven van klanten door uitgaande gesprekken maken we gebruik van efficiënte technologie. Opties zijn onder meer voorvertoning en progressieve/voorspellende nummering. Daarnaast kunnen we “audio” opnames van gesprekken maken.

×

DP Services Contact Center

× GRATIS PILOT!